Videó lejátszása

Rólunk

Családi vállalkozás vagyunk, kiknek életében évtizedek óta fontos szerepet játszik a művészet. Ki így, ki úgy, de folyamatos alkotásban van és mind tehetségesek vagyunk valamiben. 

Átéltük a művészet jótékony hatásait, mely sokszor csodaszerként húzott vissza minket az életbe. 

Öröm megtapasztalni azt is, ha tudásunkat átadva tanítjuk meg másnak a zenét, a képzőművészetet vagy táncot. 

A CsakFess egy olyan “könnyebbik” utat kínál, mely mindenki számára megtapasztalhatóvá teszi a festés örömét. Nem kell hozzá korábbi tapasztalat, művészeti előképzettség: Csak Fess!

Az alábbi sorokban olvasd el rövidke sztorinkat.

Árpi

Csakfess.hu megálmodója

aki profin rajzol pálcika figurákat

A művészet gyermekkorom óta részem, több mint két évtizede élem meg magam a zenében. Nagyon hosszú utat jártam be és bár tehetségem és kitartásom sosem volt ahhoz, hogy a képzőművészet bármely részében fejlődjek, mégis belopta magát a szívembe a rajzolás. Először csak unaloműzésből, üres óráim kitöltésének céljából kezdtem el firkálgatni a Bullet Journal füzetem lapjait, de idővel rájöttem, hogy ezek a vonalak sokkal többet jelentenek számomra. Mentőtechnikusi éveim alatt rengeteg stresszes helyzettel találkoztam és álltam meg a helyem bennük, és a hozzáállásomon túl rengeteg támaszt nyújtott a kivonulások közötti rajzolás. Mivel rengeteg területen dolgozom -vállalkozóként, művészként egyaránt-, rájöttem, hogyan tudnám ezt a kettőt ötvözni úgy, hogy közben adjak is környezetemnek! 

A számozott kifestő lehetőséget adott, hogy egy olyan áruházat hozzunk létre, amely által más is megtapasztalhatja azt a nyugalmat, békét,  -bármiféle művészeti előképzettség nélkül-, amit én a festés, rajzolás legfőbb előnyének tartok. 

Továbbá fantasztikus érzés, ahogy hosszú munkaórák után életre kel az általad választott mű és utána, tedd bárhová, mindig büszkén és örömmel tekintesz az alkotásodra!