Keress minket bizalommal, elérhetőségeink bármelyikén:

RÓLUNK

ISMERJ MEG MINKET!

Családi vállalkozás vagyunk, kiknek életében évtizedek óta fontos szerepet játszik a művészet. Ki így, ki úgy, de folyamatos alkotásban van és mind tehetségesek vagyunk valamiben. 

Átéltük a művészet jótékony hatásait, mely sokszor csodaszerként húzott vissza minket az életbe. 

Öröm megtapasztalni azt is, ha tudásunkat átadva tanítjuk meg másnak a zenét, a képzőművészetet vagy táncot. 

A CsakFess egy olyan „könnyebbik” utat kínál, mely mindenki számára megtapasztalhatóvá teszi a festés örömét. Nem kell hozzá korábbi tapasztalat, művészeti előképzettség: Csak Fess!

Az alábbi sorokban olvasd el rövidke sztorinkat.

ÁRPI, a csakfess.hu megálmodója...

…aki profin rajzol pálcika figurákat

A művészet gyermekkorom óta részem, több mint két évtizede élem meg magam a zenében. Nagyon hosszú utat jártam be és bár tehetségem és kitartásom sosem volt ahhoz, hogy a képzőművészet bármely részében fejlődjek, mégis belopta magát a szívembe a rajzolás. Először csak unaloműzésből, üres óráim kitöltésének céljából kezdtem el firkálgatni a Bullet Journal füzetem lapjait, de idővel rájöttem, hogy ezek a vonalak sokkal többet jelentenek számomra. Mentőtechnikusi éveim alatt rengeteg stresszes helyzettel találkoztam és álltam meg a helyem bennük, és a hozzáállásomon túl rengeteg támaszt nyújtott a kivonulások közötti rajzolás. Mivel rengeteg területen dolgozom -vállalkozóként, művészként egyaránt-, rájöttem, hogyan tudnám ezt a kettőt ötvözni úgy, hogy közben adjak is környezetemnek! 

A számozott kifestő lehetőséget adott, hogy egy olyan áruházat hozzunk létre, amely által más is megtapasztalhatja azt a nyugalmat, békét,  -bármiféle művészeti előképzettség nélkül-, amit én a festés, rajzolás legfőbb előnyének tartok. 

Továbbá fantasztikus érzés, ahogy hosszú munkaórák után életre kel az általad választott mű és utána, tedd bárhová, mindig büszkén és örömmel tekintesz az alkotásodra!

NÉZZ KÖRBE, VAGY KÉRDEZZ TŐLÜNK!